RRHH

Busquem professionals, als que us agradi la vostra feina, i que desitgeu de poder dur a terme les vostres aspiracions i que sigui reconeguda la vostra valua.

Fiber to Home

Maig 2013

Cerquem un enginyer jove i amb afany d’aprendre de la experiència i aportar els nous coneixements. S’integrarà a l’equip de seguretat de e-andorra per al manteniment i desplegament dels nous equipaments als Data Centers d’Alemanya. Demanem coneixement alt de l’alemany i anglès. Nacionalitat Andorrana.

Novembre 2012

Cerquem un programador amb coneixement alt de sistemes Cent OS, apache, PHP, MySql per a suport de migracions d’allotjament i serveis web de clients. Es tindrà molt en compte el coneixement de migracions de sistemes Magento, PrestaShop, OsCommerce, WordPress, Joomla, Mambo, SohoLaunch, Typo3 i similars per a oferir el suport i ajut a la empresa de programació o webmasters que recolzen els nostres clients. Dependrà directament de l’àrea de seguretat. Nacionalitat Andorrana.

Cerquem un tècnic de sistemes windows per a tasques de manteniment de seguretat, actualitzacions i serveis en sistemes windows 2003/2008/2012, i amb coneixement avançat de serveis Backup Exec 2010/2012, Panda, Bit Defender, Go-Global, Xen Server i Sonicwall CDP. Treball nocturn en dedicació completa, en cinc dies a la setmana, en un equip de quatre tècnics. Es demana un nivell quasi nadiu d’Anglés i Francés. Nacionalitat Andorrana.

Cerquem un aparellador o arquitecte amb al menys les darreres certificacions completes en Autodesk (de 2009 a 2012), per a suport i serveis d’implementació i manteniment en clients d’Andorra i França. Dedicació completa i exclussivitat, sense possibilitats de compartir amb tasques o projectes personals. Francés nadiu, o amb certificat. Nacionalitat Andorrana.

Octubre 2012

Cerquem un auxiliar de sistemes per a recolzament del nostre cap de seguretat en tasques d’anàlisi forense i pèrdua de dades. Cal una experiència mínima demostrable de sistemes NT 4.0 i windows 2000 a 2003. Es valorarà molt possitivament el disposar d’acreditacions ISACA i MCSA, i Francés i Anglés nadiu o equivalent. Dependrà directament de l’àrea de Seguretat. Nacionalitat Andorrana.

Agost 2012

Cerquem comptable amb experiència en els sistemes administratius de França i Espanya, per a gestionar i administrar comptablement les nostres societats i activitats en aquests Països. En especial es valorarà la experiència fiscal i administrativa en aquests Països, així com els idiomes. Cal un coneixemnt complet i expert en l’entorn Axapta/Solomon/Dynamics. Es deurà incorporar abans de final de Desembre, per a cobrir la baixa per jubilació de l’actual comptable el mes de Març de 2013. Dependrà directament de Gerència. Nacionalitat Andorrana.

Juliol 2012

Cerquem una professional, preferentment amb Enginyeria de telecomunicacions o Enginyeria superior i coneixements en distribució de xarxa i connectivitat a nivell “Carrier”. La seva tasca es desenvoluparà completament a la zona de la cerdanya Francesa, en un dels principals entorns dels esports de neu. Cal un nivell alt de francés, millor nadiu i Nacionalitat Andorrana o Francesa. La incorporació serà a primers de Setembre. Es valorarà de forma especial experiència en esquí i conducció de motos de neu.

Febrer 2012

Cerquem dos professionals amb un alt nivell d’administració de sistemes Exchange 2007 i 2010, i un nivell molt alt en manteniment d’estructures de Directori Actiu. La seva tasca es desenvoluparà completament a la zona de la cerdanya Francesa, en un dels principals entorns dels esports de neu, amb perspectives a valorar la seva inclusió en futurs projectes a USA i Japó. Cal un nivell alt de francés, millor nadiu i Nacionalitat Andorrana o Francesa. Del mes d’Abril a Juliol es possible que calgui reforçar o complementar altres equips tècnics en altres Països.

Gener 2012

Cerquem un professional amb alts nivells de coneixement i experiencia en entorns Xen Server i Vmware, per a implementació i suport de solucions de protecció, backup i seguretat en virtualització. Cal disposar de la experiència adient en aquests entorns, així com de un alt nivell de domini de l’Anglés, Francès i Castellà, a banda del Català. El lloc de treball habitual serà el Principat d’Andorra, amb puntuals viatges de suport a Font-Romeu i Prades.

Febrer 2010

Cerquem un professional amb amplia experiència en AD i entorns Exchange per a dur les tasques de manteniment i servei de diversos clients al Principat d’Andorra i zones properes de la Cerdanya Francesa. Cal un nivell alt de francés i una demostrada experiència en entorns professionals similars amb tracte directe i relació diària amb els usuaris.

Juny 2008

Cerquem dos professionals amb un alt nivell de Francés i experiència en Cad (Autocad 2008 i 2009) per a incorporar-se a l’equip de Vancouver, en dedicació exclussiva a un dels nostres clients. Es responsabilitzaran de la expansió i consolidació de dos nous despatxos a la ciutat, així com la implementació de nous programaris d’Autodesk. Sota les directrius de l’actual equip de TSCP a Vancouver, participaran en les jornades de formació de la Empresa en gestió medi ambiental i enegètica en CPDS i entorns TI, per a futurs projectes del nostre client.

Es consideraran les necessitats familiars o personals adients per a un trasllat de País, i entorn social, amb els avantatges socials que puguin representar un ajut a la nova experiència.

Abril 2008

Cerquem un professional amb un mínim de 5 anys d’esperiència en AD i Exchange per a implementar una nova estructura de xarxa d’alt nivell de seguretat i compromís, i assumir el manteniment de la mateixa en exclussiva. A banda del Català amb un nivell B com a mínim, cal dominar l’anglès a nivell tècnic i Francés en conversa. El lloc de treball és al Principat d’Andorra i no calen desplaçaments, llevat per a formacions els mesos de Setembre i Octubre a París.

Es valorarà especialment el coneixement de gestió de seguretat i realització i anàlisi de reports de seguretat i ús de la estructura, així com la experiència en relació i suport a usuaris amb alt nivell de compromís i en un entorn d’alta confidencialitat.

Novembre 2007

Cerquem un professional amb alts nivells de coneixement en Navision® i per tant en les versions actuals de Axapta®i els ERP i CRM de Microsoft® per a responsabilitzar-se del manteniment i suport als usuaris d’un client prop de Sots Àfrica. Es demana un alt coneixement d’Anglés i almenys un nivell de conversa fluit en Holandés. Treballarà sota la coordinació de la Directora de Sistemes de TSCP, responsable de la estructura informàtica del client.

Juliol 2007

Cerquem un equip de dues persones amb un molt alt nivell en Lotus Notes i Exchange 2003/2007 per a la migració d’un important client públic. El lloc de treball seria el Nord de França, i per un període de 3 mesos, iniciant el projecte l’Octubre de 2007.
Cal un nivell perfecte d’Alemany i Francés, així com completa disponibilitat al llarg de tot el procés.

Maig 2007

Cerquem un tècnic amb experiència de 5 anys en entorns ERP, per a dur a terme la consultoria i implementació de ERP a Empresa Europea establerta a Vancouver. Entorn 80 empleats. Posteriorment s’integraria en l’equip Internacional en tasques similars.

Abril 2007

Pensem en dos perfils bàsics.amb un molt alt nivell d’Anglés, Francés i si es possible, Való i Italià. El Català es indispensable, així com preferetement la Nacionalitat Andorrana.

Un alt nivell en Ldap i X500, amb coneixements i experiencia alta en Directori actiu, Exchange, i Share Point. Coneixement alt de protocols, (Tcp/ip, Eicon, Novell). Es valorarà disposar de MCSE, MCSA o altres.

Un nivell expert en comunicacions, amb un molt alt coneixement de productes com SonicWall, Cisco, Panda Software. Es tindrà molt en compte un nivell alt en Solaris i Linux (Debian i Red Hat Enterprise).

Cal tenir en compte que el nostre àmbit de treball es situa al Principat d’Andorra, diversos Països d’Europa, i Sots Àfrica. I en especial per a aquestes places a cobrir.

Si esteu interessat, ens podeu telefonar al +376 815126 del Principat d’Andorra, o fer-nos arribar les vostres dades de contacte.

Comentaris.

 • Les nostres dades

  Tècnica de Sistemes Cal peles
  Camí vell de l'Esglèsia 41. Sispony, AD400, La Massana, Principat d'Andorra.
  Telefon:+376 8 15 1 26
  Email:tecnics@calpeles.eu
125€ al mes.
e-owncloud
 • Servidor owncloud 6 privat
 • 5 Tb de trànsit inclós
 • Ip dedicada amb reverse dns
79€ al mes.
e-dedicat
 • Blade 8 cores 8 Gb Ram DDR3
 • 25 Gd HD SAS 15K Raid
 • 3 Tb Trànsit, Ip dedicada, reverse dns, backup...
99€ al mes
e-dedicat +
 • Blade 8 cores 8 Gb Ram DDR3
 • 50 Gd HD SAS 15K Raid
 • 5 Tb Trànsit, Ip dedicada, reverse dns, backup...

e-blade+

 • IPV4 i IPV6 amb reverse dns
 • 5 Tb trànsit sortida
 • 50 GB HD SAS Raid
 • 64 Gb Ram DDR3 ECC
 • 12 Cores Intel Xeon E5
 • Tallafocs Sonicwall M 10000
 • Backup diari
 • Apache 2.4
 • MySql 5.6
 • Suport 24/7
 • Webmaster tools
 • Backbone 1 Gbs
110€ al mes.

Estem a Twitter